joi, 13 ianuarie 2011

Just an other step

Unul mic, dar cam aşa au ajuns toţi paşii din ultimele luni.
Azi fac o excepţie şi de la regula mea de aur de pe blog "doar o postare pe zi" pentru că s-a suprapus aniversarea de 3 ani a forumului cu cea de 5 luni a blogului. O să fie singura de genul ăsta pentru că după ce face şi blogul un an, nu mai fac statistică lunară, cred că la 6 luni doar.
Aceasta este a opta postare din această lună, e un număr de care pot să spun că sunt mulţumită, deşi acum mă gândesc cu dor la început când postam zilnic. Poate eram atunci prea entuziasmată şi acum m-am calmat.
Numărul total de afişări pe pagină: 3.216 - 2.835 = 381 aproximativ la fel ca luna trecută.
Comentarii: 232 - 210 = 22 tot aproximativ la fel, dar luna asta am câştigat încă 2 persoane interesate faţă de câte una în luna a treia şi a patra.
Postarea cu cele mai multe afişări pe pagină: Şi ce să vezi? Sunt plină de calităţi! - 43 - era de aşteptat având în vedere câtă lume a contribuit şi erau curioşi de rezultate.
Postarea cu cele mai multe comentarii: Preaiubitul verde - 6

Totuşi postarea despre aniversarea forumului Three years of fantasies sigur a făcut record cu 22 de vizualizări pe pagină şi 4 comentarii în aproximativ o oră şi jumătate. Doar un mass a fost de ajuns ca să obţin asta, plus câteva ferestre deschise cu felicitări şi urări. Thank you guys!

Noutatea lunii: am setat un sistem de rating al postărilor pentru cei care sunt pe fugă sau nu vor să se bage în seamă prea mult. Sub fiecare post sunt acum disponibile la "Părerea ta" trei opţiuni: don't like, it's ok, like.

Pentru imaginea întreagă click & zoom.

Take care,
Amarena!

Un comentariu:

bogdan spunea...

nice picture :D .